Sunday, January 16, 2011

Off to london for 2 weeks ~ bye malaysia


akan off berblogging selame 2 minggu....
akan ke london + brighton + luton+ norwich esok pagi sampai 25 jan 2011....
best nak fly tapi sedih sebab x sempat nak jumpe cik hubby before fly sebab die still at japan and akan balik malaysia next week =(
i miss my hubby so much....another 2 weeks before dapat jumpe my hubby....

last pegi u.k mase time mule2 nak start becinte ngan cik hubby and it was last 2 years before...
bile la nak rase pegi bedue ngan cik hubby as husband & wife pulak??

hopefully semua nye nanti as smooth as planned....
ya Allah kau permudahkan & lindungilah perjalanan & segala urusan kami...
amin......

8 comments:

cerita-gadis-ini said...

leh la kirim perfume..hihihi

ieza said...

leh jek, nak perfume pe? nanti bgtaula

Erina Asmawani said...

hololoh..ciannye ye..namo sedey2 k..nanti balik lepas rindu puas2. Skype kan ade ;) jgn lupe beli adiah tuk bakal penantin eh.hoho ;p

take care arie ;)

NahWaL said...

i think this is the first time masuk blog u. rindu nak blog hopping but sangat2 takda masa. enjoy y our stay in london :)

ieza said...

ena- sob2 sdey dah 2 minggu xjumpe =( hihi insyaAllah kalau sempat hihi
nahwal- thanks sudi menjenguk blog yg x seberape nih hihi....

Zul Helmi said...

aku nak kirim jgk..tp nak free boleh?hahahah~

ieza said...

kirim air liur dapat air liur ahahahaha padan muke....ape yg ko nak kirim pacik? kalo sempat aku beli

Zul Helmi said...

xde ape la..kim angin je kat UK..tak pun Lotus sebijik~