Friday, February 4, 2011

family day at the Legend Water Chalets Port Dickson



last wekend daku dapat holiday free sebab ade family day kat the Legend Water Chalets P.D...
memang penat yang amat la last week, rabu malam baru jek sampai malaysia pastu sabtu pagi2 dah gerak ke PD, dengan baju2 daku yang x berbasuh dari UK tuh haaa...memangla menimbun kat rumah....so xpayah stress2 pikir pasal baju, baik kami pergi bercuti eee....hooyehhh....


memang sronok sebab free, lagi2 kami dapat yang water chalets betul2 atas air.....
memang supreb la kan...cube kalau bayar sendirik? konfemla aku pikir 80 kali dulu ehehehe
bilik agak besar...dahla ade 2 queen bed dalam nih...tapi kami berdue jek...1 guling2 lagi satu kami tido =P



yang best nye sebab ade transparent glass kat dalam bilik nih yang boleh nampak air laut kat bawah, satu kat toilet lagi satu kat bedroom...jadi batak la aku kejap kan ngintai2 bawah2 =P





malam tuh ade family day dinner...best gak sebab ade artis yang datang perform malam tuh ~mila & jay jay....azlee senario plak jadi host dinner kami malam tuh..memang kelakor yang amat la si azlee tuh...






seumur hidup x pernah2 bertuah menang hamper ke cabutan bertuah ke pertandingan ke hape serius memang liat nak menang sbijik adiah pun dari kecik...tapi malam tuh first time dalam sejarah 27 tahun name daku naik mase cabutan bertuah... kire zaman x ong dah abisss kot ehehehehe...


ok sesi cuti free sudah abis....sile kembali ke alam nyata.....
~ cik hubby tengah amik feel dulu before kami balik ke shah alam.....
bye PD..........


No comments: