Thursday, February 24, 2011

heavenly heaven at mabul island

i

heavenly in heaven......sebab air laut yang crystal clear ade kat depan mate...
seriously heaven! skang ni with cik hubby bercuti di mabul island sipadan sabah....
rase macam tak nak balik kl la pulak......
wish if i can pause the time......
enjoying the moment together with cik hubby...

4 comments:

CaDLyNN said...

bestnyeeee...kuat berjalanla ko ni~
nak ole2 =P

farahfatihah said...

kamu, sila update cite pasal penginapan, pakej etc yer..plsss

ieza said...

Mazlin- hihi nanti aku tangkap penyu seko buat ole2 ok? Hehehehe
Fara fatihah- yes mem! Ehehehe... Okes nanti dah balik kl I update pasal mabul trip ni with package details eee dear

cerita-gadis-ini said...

wah3..bestnye..ni yg nk plan bercuti ke sane jugak ni..ko amik pakej scuba jeff ke ni?