Friday, March 4, 2011

anis engagement


banyak betul entry hari nih hihi....
this time nak story pasal one of my office mate yang baru jek btunang....
finally btunang jugak diorang nih alhamdulillah =)
her engagement theme~ sweet purple....siyess sweet sangat!



mase sampai2 jek terus masuk kat bilik anis...tapi dah siap mekap rupenye...hihi sape suruh bangun lambat!.... she use aida G make up service... her make up cantik and sweet...

then majlis sarung cincin...rumah penuh sangat so dapat snap kat tepi tangga jek..sorry for the blur picture....



the hantarans ~ also blur sebab pakai camera hand phone jek...


her sweet dress...sweet kan... dah lame i prasan, ramai gak bloggers2 yang pakai kain nih untuk majlis nikah...sebab semua beli kat kedai kain yang same ~ Jakel! hihi memang pemes =)


close up skit kat beads die...


anyway congrates anis n mr. fiance.... cepat2 sikit kawen, xsabar nak makan nasik minyak korang nih hihi... good luck in your wedding preparations babe!



No comments: