Sunday, March 13, 2011

gegurls day out!


morning peepss...
skang nih tengah monday bluessss...
so wajibla malas2 kat opis kan heeee...
eh malas2 pun keje still jalan ok! =P

want to capture last weekend activities....
ade sessi karaoke with my gegurl bff at the gardens...
memang red box the garden tu jadik port rasmi kami kalau nak berkaraoke.....

tibe2 jek dapat invitation from munx pasal sesi karaoke nih...
nak lepas gian kate nye..sebab lame dah x hangout....
last2 4 ketul jek yg turn up last week....


sampai2 jek dah pukul 12 pm...jam teruk la jugak...
parking lagi la susah nak carik....pesal ape ntah ramai sangat orang....
tapi kali nih red box dah x ade lunch buffet...pesal ntah?
so kami order ala carte menu jek....
but dalam menu tuh rase nye pepperoni pizza die jek yang ok kot...


tengah dok melalak2 menyanyi tuh....
ade plak orang datang bawak cake with the birthday song...
sape nye befday??
rupe nye it's an early birthday suprise for me!
sumpah aku pun lupe befday sendiri ok...yela sebab awal lagi kan....
ape punnnn korang memang sangatttttt sweeeettttt like candy! sayangggggg korang!

cake ~ seven sins from delectable the garden....memang sodap!



lepas abis karok saje je jalan2 ushar kedai cake tadi....kat bawah redbox jek rupenye....
memang cantik2 cakes2 dalam tuh...
harge??? jangan tanye la nanti aku pengsan kot.... sebab wedding cakes pun price start from RM1500! =P tapi memang cantik la...



dah name pun pompuan kan.....tarik la cik hubby jalan2 japs kat the garden....
sbenanye mase sesi karok tadi, aku tinggal kan cik hubby jalan sorang2 kat mid valley...
kejam kan?? ekekeke...alaaa x kan nak bkepit 24 jam jek.....
pastu kami singgah jap kat PIKO the garden...
macam comel pulak stuff2 dalam kedai nih.....

and kalo x shopping memang x sah la kan? sebab ade sale so rembat la a cute flower vase nih...
3 bijik RM19.90 jek.... mura + cute kan?
so balik umah letak kat tepi t.v......macam cumel la sikit kot ehehehe~ prasan nak hias2 macam deco bersame Eric!




No comments: