Thursday, March 17, 2011

my 27th birthday ~ 16 march 2011





16 march 2011 ~ 27 years sudahhh
tue la pulak rase nye.....

smlm cik hubby clbrate kat bubba gump sunway pyramid...
and cik hubby ajal skali membe2 yg lain join makan2...
ade plak si irfan yang befday nye same ngan aku semalam...
happy birthday to you too irfan!


with emma + shima


yang nih alya~ shima's daughter yang kiut....
nak kidnap jek rase...geram betul...



macam biasela sessi me'reveal' makanan2 yang kami order

1) combo chiken & bbq rib


2) yang nih memang x lain x bukan~ cik hubby punye la kan sebab ade nasik (tekak melayu sungguh)


3) mine ~ fish and chips yang biaserr ajerr


4) chiken carjun yang sedap... nih jek kot yangt best malam tuh....


cake??? tahun nih cake x ade sebab kedai cake semua tutup agaknye !
~ sebenarnye husband saye memang x romantik huuuu (T - T)
~ sile bersyukur eh sebab orang2 kat uganda tuh lagi langsung x makan2 pun time besday hmmmmmm........

anyway thanks to all yang celebrate my befday this year :)
especially to emma for the cutie bear + stuff....
huuuu atleast ade gak orang yang sudi nak bagi hadiah befday kat aku bile dah tua2 bangke nih huuuuuuuuuu (T-T)

tibe2 tringat mase celebrate befday time student2 dulu....
best sangat! feels like betul2 macam birthday girl sampaikan tido pun sengih memanjang sebab happy yang amat time birthday....

hari nih 17 march 2011 is my mom's birthday pulak.....
happy birthday mak!
may Allah bless you with thousands of happiness...
u're the person i love the most in this world!!
mmuaahhhhh sayanggggg mak =)






No comments: