Monday, March 14, 2011

my dream wedding rings ~ berangan!



yuhuuu peepss....
pesal ntah hari nih rajen betul update blog even boss ade kat depan mata!
sebab memang hari nih malas giler....keje2 sume dah setel pagi tadi...
so sbelum bos lambak kan lagi keje2 lain, tuh yang dari tadi duk membace blog2 blogger lain....

last week dapat kad dari goldheart (tempat beli wedding ring cik hubby dulu), dapat birthday card + voucher RM200 lagi..... tapi kena beli items yang RM500 above la baru boleh pakai voucher tuh...dah plan nak bagi jek voucher tuh kat my office mate yang nak kawen tahun nih... memang suggest kat die sruh beli platinum ring kat situ jek sebab service die memang ok and price agak affordable untuk kami yang biase2 nih hihi...

dah name pompuan pun kan...memang la gatal2 tangan survey wedding ring....
yerla nak beli off course la tak kan sebab dah selamat beli cincin kawen =(
pastu memang dalam mimpi la kan kalau tibe2 cik hubby nak beli kan cincin lagi....
so nih just cuci2 mate jek la tengok cincin cantik2....

kat bawah nih semua wedding rings idaman ku =)
kalau dapat konfem la tido pun tsengih kot hihi....
memang teramat la suka kat white gold ring...and amat la x minat kat gold ring...
i lurve ~ white gold + diamond bling2...
xtau la kenape, even orang cakap white gold tuh kalau jual balik x ade value...
x kisah la latipah oiii.. janji aku tengok cantik ajeee =)










cantikkkk kan?
x pela tengok jela sambil dalam mode berangan =)
p/s~ kena bersyukur ape yang ade tau...



No comments: