Friday, March 4, 2011

saturday 5 march 2011 ~ hari melepak bermalas malasan sedunia =)

tak senonoh betul kan tajuk entry??
hihi hari nih memang super duper malas...
cik hubby pagi2 lagi dah pergi main paintball...
so sekarang nih melepak2 di rumah mak bersame family + kucings


yang nih sombong sikit sebab die tau die cute huhuhu...


yg nih saye panggil 'sewel' kekekke..
sebab paling manje yang amat sangat! memang mengade2...kalau sehari x memanjat kat badan x sah hehe...


pagi tadi my sister baru je balik dari europe... sebulan lebih die outsation kat africa....
and saye + cik hubby dapat souvenir from Rome..yippieee thanks sist =)
rase nye dah 6 helai kot tshirt i love country2 nih hehehe...kene tukar design t shirt lain la pulak nanti orang ingat, kesiannnn pakai baju same jek budak sorang nih kekekekeke



so enjoy your weekend every one!!

3 comments:

cerita-gadis-ini said...

pinjam sekor kucing!

CaDLyNN said...

laki ko main paintball kt ner?

ieza said...

nana- ko nak ke?? ade 6 ekor kat umah nih hihi.. pning aku kalo sume nak duk kerumun ramai2 kekekeke
mazlyn~ die slalu main kat bukit cerakah... eh ko pun main gak ke? pehhh gile mantap hihi