Sunday, April 17, 2011

breakfast roti tampal @ restoran gembira section 3 shah alam


semalam kami bersarapan di restoran gembira kat seksyen 3 shah alam....
restoran pebret kami kalau nak makan roti tampal...

roti tampal? roti canai yang ditampal dengan telur mata...
memang sodap giler ok! kalau makan skeping memang x ckup..
tapi memandangkan kalori skeping nih beratus2..so kene sekat nafsu untuk makan skeping jek eh...den x larat nak jogging 8 round padang bola sebab nak bakar kalori uth balik heee...



and kat sini jugak pemes dengan nasi lemak campur nye....
sambal nasi lemak die memang umpphh la..
kalo dah sekali kene konfem nak kene lagi...
p/s kitorang blasah nasi lemak jugak semalam sbelum blasah roti tampal... buruk kan perangai??? ehehehehehe


punyela ramai orang yang makan kat sini...memang slalu susah nak dapat seat kosong..kene tunggu sampai ade yang bangun baru la kami dapat duduk....

tengok pic bawah nih, siap bratur lagi tuh nak order roti canai....




No comments: