Friday, April 22, 2011

dating with girlfriends + macarons & chocolate best + dinner @ la bodega


panjang betul tajuk entry eh...
sebab banyak sangat activity malam semalam...
yela nak dating dengan kawan2 memang la susah kan...
lagi2 lepas dah kawen nih..asik duk rumah jek....

ok last nite gi dating ngan my gegurls friend.
lame dah x melepak and distress...

so kami pun dating kat empire gallery...
firstly nak cari hadiah befday jess...
plan beli chocolate jek sonang + sedap =)

ade 1 kedai kat ground floor empire gallery ~ Chocolat world
kat situ ade jual macaron yang nampak macam tempting kan....
cer cer tengok gambo bawak nih huuu...



tapi yang paling awok tempting adelah gambo kat bawoh nih...macaron hazelnut/almond
sketul RM3.90...


then kami survey pulak chocolates, banyak jugak choices die..
just kedai tuh x ade kasik sample nak rase...adeiii boleh jek potong kecik2 buat sample...
x baik kedekut2 tau nanti rezeki lari heee =P

harge chocolate tuh RM18.00 per 100 gram..


tadaaa nih la chocolate nye... makan la chocs puas2 eh jess =)



lepas dah dinner kat rakuzen, kami mlepak minum2 kat La Bodega
the reason is sebab kedai nih tutup pukul 2.am, yang lain2 kat tingkat atas tuh pukul 11pm dah suruh customer balik rumah huuuu
sorry gamba agak x clear sebab camera hpn saye x canggih mane huuuu


jess punye distress solution huuuuu..banyok betul air die mnum


kami makan butter mushroom + bread


deep fried squid


memang btimbun la kalori awok malam tuh... 2 kedai awok makan...
seb baik ahad nih ade game futsal...
kiter bakorrrr jek kalori2 + lemak2 tuh hihi...

p/s ~ yeayyyy dah petang jumaat =)

No comments: