Sunday, April 24, 2011

Futsal Game 2011

dah nak setahun dah kot daku gantung but...sebab kunon nye nak bersara dari sebarang game2 lepas kawen...hu3 sorry cik hubby, saye memang agak tegar sikit kalau membe2 pelawa main game nih..lagi2 netball... tapi nih game futsal inter derpartment...

so memandang kan kaki ku yang x berape nak elok lagi nih ~ ligamen kaki ku koyak last year lepas game netball~ so daku mintak jadi reserve jek, cover kan membe2 kalau diorang dah betul2 penat...yela futsal banyak gune kaki..nanti xpasal2 dari koyak trus putus plak ligamen kaki nih....and sampai skang still rase sakit2 lagi kalau nak berjalan..so memang la kaki nih x recover abis lagi...doctor pun suruh stop main nak elak dari putus terus..tapi degil kan??? hihi

so semalam, 24th April kami beramai2 ke de Ferro futsal...
memang besar yang amat futsal court kat sini...

nih la team RND yang turun training futsal sekali pastu trus masuk game jek ekekeke...



harus la penat yang amat kan, dahla nak setahun x bersenam..pastu turun training sekali jek...
memang pancit even just main kejap2 jek..... haishhh sebab lain adelah kerana dah gemok!
memang lepas kawen langsung x bersenam...join game2 pun dah x ade....

nasib baik la ade lan pet pet semalam...
x de la rase penat sangat dengan lawak meriah die tuh...
adeiii sakit perut dengar lawak die...
memang sempoi abis...


even training sekali, kami dapat tempat ke-3 semalam...
hahahaha 2 tahun lepas memang team nih dapat johan....
padan la muke kan training pun malas hihi...
ok la tuh kan..at least bukan yang last =P

azam baru ~ nak bersukan balik! so nak join game netball bulan 6 nih pulak....
chaiyuk2!!


No comments: