Sunday, April 24, 2011

Kedai barangan Jepun RM5 ~ Daiso Sunway Pyramid


wekend yang lepas ngedate dengan cik hubby jalan2 kat sunway pyramid sebab nak carik kasut... kasut keje dah rosak la plak...ishhhh...

ok2 nak story pasal kedai barangan jepun kat sini...
semua barang hargenye RM5.oo aje...
x kire la besar ke kecik sume same jek hargenye...

memang sronok la kan..sebab barang2 jepun nih kebanyakanye sangat cute2 and kadang2 sangat membantu dalam aktiviti seharian kite....
so, xpayah pegi jepun jauh2 tuh haa..just shopping kat sini jek..


macam2 yang ade kat kedai nih, dari barang2 peralatan dapur, laundry, toiletries, stationary , barang2 perhiasan rumah/ bilik, underwear, barang2 keperluan rumah, barang2 DIY, eh banyak betul la pulak, nak list kan sume hihi..senang citer macam2 ade la kat sini...
yang pelik2 and cute pun banyak kat sini...

contoh nye macam kat bawah nih...
penguin kiut nih boleh kite letak kat hujung muncung paip air kat rumah...
nanti bile air lalu, kepak die akan bergerak2 tau...
kiut kan???
hihi i likeeee sebab murah + kiut =)

so sape2 yang nak pegi tengok2, kedai nih ade kat ground floor sunway pyramid...
selamat bershopping babes=)




No comments: