Sunday, April 24, 2011

makan pizza dalam cone ice cream???



macam pelik kan kalau dengar ade orang jual pizza dalam cone ice cream?
sebab pelik + unik so wajibla try kan hihi...

ok kedai CONE PIZZA nih ade dekat sunway pyramid..
rase nye baru lagi kot kedai nih sebab baru terperasan wujud di sane...
bukan nye cone ice cream pun, diorang pakai doh pizza yang rangup berbentuk macam cone ice cream...sebab tuh name nye CONE PIZZA

ok seketul harge nye RM6.90..
kalau beli banyak2 lagi murah..di sebab kan nak try jek, so beli la seketul jek eh...
banyak flavor pizza yang they provide...so kami amik chiken cheesy kot, lupe la plak name nye hihi...

tadaaaa, nih la die cone pizza nye..
memang sedap and cheese nye banyak =)


and sbenanye sebab beli sbijik cone pizza adelah kerana kami dah melantak donut kat krispy kreme heeee...sedap la plak choc glaze donut tuh....~ memang buruk lantak kan???
ehehehehe


No comments: