Thursday, May 26, 2011

getting ready for pulau perhentian trip tonight!! =)




happy lunch hour peeps =)

dari pagi tadi mood dah terbang melayang2.... badan jek kat opis tapi otak dah brenang2 kat laut kot heeee =P malam nih kami akan ke terengganu sebab sok pagi nak bercuti di pulau perhentian... tapi yang x best nye sebab kene drive.. ikut kan hati nak jek amik tiket air asia jek so xde la penat sampai 8 jam nak kene drive... tapi di sebabkan nak attend wedding membe sekali dekat marang so kenela jugak drive kereta....

so skang nih tengah duk survey2 jalan mane yang lagi senang + save time + selamat ke jeti kuala besut...

Option 1

Shah alam – highway karak – kuala lipis – besut

480 km (7 hours 36 mins)


Opition 2

Shah alam-highway karak – l/raya pantai timur - jerangau – jabor- k.trganu – kuala besut

568 km (8 hours 30 mins)




Opition 3

yang nih paling cepat + expresss + senang + selamat!

pcaye x x sampai sejam dah smpai????

-






-





-





-




-





-






-







-




-

tadaaaaaaaa, sampai dah! traffic jam ke lori banyak ke semua xde masalah!

ahahahahahahahaha ~ sorry saye tengah xde mood nak keje dah hihihi



doakan kami selamat pergi & selamat balik ke K.L dengan selamat dan di permudahkan segala urusan =)

p/s to tini; jangan nebes2 ok! nanti kami datang tengok mung nikah + sanding dehh...
konfem mung gojes nanti ok! hihi


No comments: