Monday, May 2, 2011

movie marathon ~ Thor + Fast Furious 5


welcome back peeps...
konfem la sume tengah liat nak gi keje ari nih... sebab dah 3 hari cuti!
sampai hari nih saye lambat pegi opis ahahahah..seb baik lagi 4 minit sbelum pukul 8 =)

ok last wekend saye + cik hubby buat movie marathon lagik...
lagi senang tengok 2 movie skali kot sebab asik bz jek time wekend...

first movie kami tengok ~ THOR...
cerita pasal Thor yang mule2 nye ingkar dengan arahan ayah nye... sebab sangat eager nak jadik raja.... so hampir mencetuskan perperangan.... so sebagai hukuman Thor di halau ke bumi dan ditarik semua power2 yang die ade.... so jadik manusia biase jek kat bumi.....

bile part kat bumi tuh la yang kelakar ahahahaha...memang asik tegelak jek kejenye...
tapi end up Thor berjaya jugak selamatkan ayah nya + kerajaan nye daripada serangan musuh...
so far cite nih memang best sangat worth untuk di tengok....


next kami continue tengok second movie plak, Fast Furious 5...
tapi yang nih memang best gile! siyes best macam nak gi tengok lagi sekali ok...
sebab semua watak2 dari fast furious lame2 sume ada balik dalam nih....
kire reunion la kot huuuuu...
memang banyak adegan aksi2 + komedi pun ade...so memang wajibla tengok ok!
cite banyak2 pun buang air liur jek kalau x pegi tengok huuuuu




so marathon tengok 2 wayang free 1 sunglass.. wahhhh kelassss gitu ahahahahah
sangat merepek ok hu3... hari tersebut adelah hari daku bankrup sebab bershopping bagai... nih sume angkare cik hubby!! makan megi la pasni huuuuuuu =P


No comments: