Wednesday, May 11, 2011

woman walk hunt at Kuching sarawak ~ 4 - 7 May 2011

selamat tengahari.....

cerita basi tapi still nak update jugak...
pasal trip to Kuching Sarawal last 2 weeks....

actually kami ade aktiviti Kenyalang Walk Hunt kat Kuching...
ntah macam mane la kami boleh terjebak plak dengan aktiviti2 outdoor nih..
huuuu outdoor la sangat kan... maybe sebab saje nak try test market kitorang kot huuu
nak tengok teror ke idak, yela first time nak join aktiviti2 luar opis camnih =)

nih la die team walk hunt nye...ade dalam 80++ pax kot...
x sempat nak knal sume...
kat belakang tuh is our homestay mase stay kat sane ~ Kuching Heritage garden Homestay


1 group ade 2 orang peserta jek...
introducing my colleague~ anis..
mase nih tengah bersemangat nak menjawab soklan2 walk hunt tuh...

lepas dah setel kan soklan2 cepumas yang ntah hape2 kitorang tibai tuh, ade plak game...
game baling2 bola ping pong masuk periuk....
dengar macam kacang kan? yang kacang tukang baling jek kot hehehehe

nengok tuh haa tukang sambut ~ xpasal nak kne berkejar lintang pukang sambut bola...
dah macam sukaneka tadika la plak huuuu

Even first time kami masuk walk hunt nih + main tibai jek soklan2 walk hunt tuh, kami dapat no.9 out of 40 group yang join! ahahahaha top 10 tuh jangan main2 hihi...
kire boleh pakai jugakla jawapan2 hasil tibai kami tuh =P

p/s budak hujung skali tuh memang makin gemok gedempol! padan la muke diri sendiri yang malas pegi gym kan huuu (T-T)


No comments: