Sunday, June 26, 2011

buffet dinner at Kitchen Art Brasserie Empire Hotel Subang



last week kami ade sesi makan2 buffet dinner at Kitchen Art Empire Hotel Subang...
located at Level 2 Empire gallery.

saje nak try makan kat sini plak sebab tengok gambar2 kat internet tempat nye nih macam gempak... pade sape2 yang nak try boleh la klik website nye nih ~ click here
harus la try kan... buffet nye pun xde la mahal sangat.. RM35++ per pax, so campur tax gedebak gdebuk sorang dalam RM40.. ok la kan, foods sedap view cantik (p/s kami makan time weekdays lepas balik keje)

kami sampai pukul 7.30pm lepas abis keje terus cabut pegi sini...
sampai2 jek terus survey makanan... amik starter dulu la kan... nak amik terus main dish macam gelojoh lapar sangat la plak kan eheksss..

but before sume kekenyangan harusla snap picture dulu...
kang nanti dah kenyang sume bersandar malas jek =P



ok jom nengok the foods yang ade ....



yang paling sedap is lamb chop die... memang sedap ok! wajib try...



so far foods die memang sedap! x larat nak try sume..but foods die xdela banyak sangat... so x pening nak pilih ape nak makan....

tapi yang paling best is the view + environment kat sini...
memang gorgeous + unique...
rase macam semua spot nak snap a picture!


memang cantik! tapi saye pakai camera hpn bb cap ayam jek!
kalau pakai camera mahal SLR konfem lagi gojes kot gamba nye...

guess what? ladies room nye pun unik ok! xpernah2 la plak amik gamba kat sini kan...
x rase macam dalam toilet pun ok!


lepas satu2 spot kami beramai2 amik gambo...
memang sangat cantik + unique la tempat nye...
kalau nak datang sini sile bawak camera yang canggih sikit eh uhhuuuuu






result = memang superb + best!
so harusla try ok.....
release stress jumpe + bgelak2 dengan membe2...


who is your truly best friends are?

- the one that always be there for you~ either u are happy or sad
- the one who really care about u...
- the one that u feels comfortable with~ no matter how loud you lough, how messy u are...
- the one that will guide and help u once they feel that u're not in right track
-true friends never lies
- the one that u can trust the most~ to keep your secret, not stabbing u at the back
- the one that can simply notice u were not ok
- the one who will try to cheer u up once u said i'm not ok
- the one that willing to help/share anything just to assure that u are ok...
-the one that u can chat 5 hours non stop
- the one that really knows u
- the one that never forget your birthday..
- the one that will pray for your happiness and safety

No comments: