Tuesday, June 21, 2011

laki bini menghabiskan weekend di Ikea


happy wednesday peeps!
lame dah x tulis pasal aktiviti laki bini di hujung minggu...
sebab selalunye asik sibuk pegi wedding jek...

bukan cuti skolah pun ramai betul orang kawen...
so last weekend la baru kami boleh merayap2...

sbenanye sebab nak hantar repair camera yang dah rosak...
ish x sampai setaun camera dah rosak ok!
mase snorkling kat perhentian aritu tibe2 die jam pastu masuk air..
boleh x camera water proof masuk air?
memang la nak kene kan...dulu daku pakai olympus yang jenis lame tuh boleh jek tahan sampai skang... ini olympus baru xsampai setaun jagung dah rosak...
seb baik warranty ade lagi..so sile repair baik2 eh camera saye..

yang paling best staff customer service tuh kate maybe dapat replacement camera yang baru, sebab baru jek ade mat salleh hantar repair camera sbijik macam kes daku.. last2 die dapat camera baru..




good bye mr. camera... trime kasih atas khidmat anda nyelam2 bersame kami kat pulau2 cantik dan tangkap gamba2 cantik di laut.... ade jodoh kite jumpe lagi! eheksss

dah bejalan wajibla ade session makan2 kan....
tapi nih baru starter... singgah jap kat POPILLA makan nachos...
konfem gemok dengan cheese cream bagai...

lunch plak kami makan kat ayam penyet the curve..malas nak tepek gambo sebab before nih dah ade entry pasal kedai ayam penyet yg sedap nih...



sampai kat ikea x kan nak lalu jek kan, konfem la singgah cuci2 mate....
plan asal nye nak survey2 kitchen cabinet + lemari2 rumah...
so boleh la plan lay out + budget2 price nanti...
agak2 ade ke duit sejuta terbang tibe2 kat aku buat belanje shopping barang2 rumah kat ikea nih???... eheksss sudahlah verangannnnn jek lbey!



plan nak survey2 kan tadi.. tapi tangan nih gatal merayap2 masuk gak barang2 dalam troli...
end up ade gak isi dalam troli tuh... x kuat iman langsung masuk ikea nih...

and dapat jugak rembat t shirt basahan yg murah...
3 helai rm50 hinggit.. harusla shopping kan...


ok tuh jekla hapdet kami laki bini..
sebenanye tengah feninn sebab keje daku yang tibe2 menimbun!
multi task la kunonn haishhh





No comments: