Sunday, July 31, 2011

jalan2 @ jonker walk melaka


sambungan entry terperam lagi...
mase balik melaka hari tu, sempat la kami berjalan2 kat jonker walk melaka nih..
name jek kampung kat mlake tapi baru first time kami sempat ke sini hihi....
nak gak tengok ape yang best sangat kat sane kan...
jom nengok eh...

mostly memang tempat untuk bershopping jek...
banyak barang2 handcraft,souvenir, local foods, drinks, baju2 pakaian and banyak lagi la di jual kat sane...
tourist pun banyak jugak kat sini...nak cari souvenir la tuh...
tapi memang ramai la orang kat sane...
bersesak2 kami berjalan kat situ...
pemes betul tempat nih rupe nye ...



kami balik x beli ape pun just cik hubby jek sempat borong t-shirt...
nak makan takut pulak sebab mostly semua peniaga nye berbangsa cina..
so takutla x halal pulak kan...telan air liur jekla nengok....
tapi best la jugak boleh cuci mate :)

No comments: