Sunday, July 31, 2011

shopping raye with family :)


selamat berpuase peepss =)
lamenyeeeee x bukak blog...
lately memang super duper busy...
punye la lame perap entry2 nih...

so hari nih sempat langsai hutang skit....
nih cerita 1 week before puase ok...
tapi still nak masuk dlm virtual diary sebab nanti bile dah tua2 nak la bace memory shopping raye =)

ok, kami sefamily bershopping raye di shah alam...
over giler kan shopping raye tapi bulan puase pun belum lagi hahaha...
shopping awal2 sebab x nak nanti time bulan puase kene bersesak2 dengan orang2 lain bershopping raye ...
dahla puasa konfem nanti haussss nanti hihi...
so baik shopping awal2 kan =)

so saye bawak adik2 and emak + mak busu and family pegi shopping..
alhamdulillah ade rezki lebey skit so sronokla buat duit shopping dgn family..
kami bershopping di SACC mall + kompleks PKNS jek...
tapi last2 borong kat gulatis aje
memang banyak baju2 raye kat situ...
berbaloi2...





lepas tuh sesi makan2 kat noodle station...
makan la puas2 before puase eh hihi...
suke i tengok mak happy sengih jek manjang hihi..
loveeee uuu mak =)




No comments: