Thursday, August 25, 2011

Dinner @ Kogetsu Japanese Restaurant Saujana Hotel Subang


dah lame tak makan sushi...
sebab tu la semalam gatal la pulak nak berbuka makan japanese food...
mengade2 kan? huhu nasib ler bukan selalu pun...

so semalam kami try makan kat Kogetsu Japanese Restaurant Saujana Hotel Subang...


sampai2 jek terus nampak sungai kat tepi restaurant...
pehh memang view + environment die sebijik macam kat jepun
bile la nak dapat pegi jepun lagi nih haihhhh =(


ok jom nengok foods die pulak....

picture bawah nih is the avocado salad + unagi (belut) & california roll (temaki)



then bawah nih pulak is the sushi salmon (daging salmon + kulit salmon yang crunchy) yang nih memag sedap! then sebelah die is the soft shell crab tempura..sedap jugak....

then kami order salmon shashimi + sweet bean cured udon...

and lastly for the dessert kami order belgian chocolate + vanilla ice cream.. yang nih pun sdap jugak..
memang malam tuh kenyang giler...
tapi bile tengok bill mak aihhh agak mahal betul makan kat sini kalau nak di compare dengan rakuzen... so lepas nih memang rakuzen aje di hati ku huuuuu




No comments: