Thursday, August 25, 2011

Farewell Dinner @ Belanga Empire Gallery Subang



selamat berpuase!...
dah hujung2 bulan pose nih memang la layuuuu jek penat...
lagi2 dah petang2 camni...
otak dah pikir pasal raye jek..
even baju raye saye still x ade lagi haihhhh :(
xsempat2 lagi nak menyoping baju raye untuk diri sendiri..
cik hubby pun dah setel...

ok2 nih nak story pasal my boss punye farewell dinner @ majlis berbuka puasa Project Team..
kami berbuka kat restaurant Belanga @ empire gallery..
first time jugak la datang kat sini...

menu2 die memang mostly makanan tradisional masakan Kelatan...

ape yang best kat sane??? jom nengok....



banyak2 makanan kat situ memang yang paling best adelah nasi kerabu die...mak aiii memang sodap!.. nasi goreng belacan, nasi Chok (bubur ayam), nasi tumpang, nasi dagang, sup ekor, soto ayam, mee kari....
laksa asam pedas die agak pedas la gak so kureng sikit, lepas tu ade roti jala, roti arab, satay and banyak lagi la panjang pulak kalau nak tulis semua...

as a dessert plak kami makan sago gula melaka..sedap jugak... ade lompat tikam as another option kalau tak nak sago gula melaka...

nih la die warge Project team + spouse and kids...
picture above, last speech from my boss..
tengokla cik hubby tuh, lepas mlantak terus cari port nak tido...
sangat x snonoh ok huhu...


posing rmai2 lagi skit heee


so far memang puas hati la makan kat belanga nih..nost of the foods memang sedap2...
kenyang yang amat kami berbuka kat sane...
lepas nih boleh datang lagi try others menu plak hihi...

malam tuh terjumpe pulak other blogger yang sudi tegur saye kat sane...
terharu bile ade gak yang sudi bace blog saye yang tak seberape nih, dah la banyak merapu aje huhu... anyway thanks to ruby yang amat peramah orang nye + spending time reading my blog..

okla, panjang dah nih....selamat berbuka peepss =)


3 comments:

LoVeY dOvEY said...

hai iza.. ruby ni.. hehe pemalu rupenye u ni :P

LoVeY dOvEY said...

hai iza.. pemalu rupenye u ni :p
nampak u dari dlm belanga lagi, i bagitau my husband i nak tegur u, tp tup2 u hilng, naseb jumpe kat surau :)-ruby-

ieza said...

Hi ruby :) hihi I memang pmalu orangnye lagi2 kalau xkenal nanti trus I blushing hehehe.. Anyway nice knowing u! Best jugak ade kawan2 virtual nih kan hihi..lupe plak selamat hari raye!