Wednesday, October 12, 2011

3 days aachen colloquium yang membosan kan...


mission utama ke german adelah disebabkan oleh colloquium nih la....
so tadi abis dah sminar 3 hari....
tengah demam2 pun tpakse layan kan jugak...

but mostly yang present paper sume nye dari OEM yang gempak2 macam bmw, mercedes, mazda, opel and banyak lagi....
terus rase diri tuh kecik aje kat sane huuuu


so ape conclusion sminar nih agak2 eh??
kalau tanye orang yang betul2 minat pasal automotif nih konpem diorang akan cakap ~ "bagusla sminar nih banyak yang saye dapat belajar, next time saye nak pegi lagi lah!" ~ yang nih boss daku punye ayat eh....

but for me??? ~ baru sedar yang memang x minat langsung pasal automotif nih...memang xde minat langsung event presenter die gempak macam mane pun la.... bile tengok balik participant pompuan dalam sminar nih pun ade bape kerat jek, maybe 10 org dari 1800 orang yang datang.....haihhh dah salah bidang dah daku nih.... patut ke tukar kerjaya???? ahahahahahaha rase macam nak jadik suri rumah aje la hihi



4 comments:

CaDLyNN said...

wah2..ade memasang niat nak jadi suri rumah ke..ehehehe...

MaZnie said...

Adusss....rugi duit Proton anto ko g...baik ko training netball kan?? hehehe

ieza said...

mazlyn- ahahaha mmg dah lame pasang tp konpem jadik angan2 aje hahaha...
maznie- tula pasal xbest langsung ler sminar nih, baik aku duk m'sia jek main netball lagi best haha... xpe proton kan byk duit ahahaha

Anonymous said...

hello, what's new, what's up?