Sunday, October 2, 2011

Aino Living Empire Gallery ~ Kitchen heaven



pernah dengar Aino Living??? before nih saye pun xpnah dengar...
tapi lepas dah pegi skali, terus rase nak pegi lagi...
sebabnye????? sebab ia macam kitchen heaven!

hari tu saje jek try2 masuk tengok2...
eh cantik la plak barang2 dapo dalam kedai nih...
kompem mahal la kot dahla kat empire gallery...
BUT.... bile tengok price die, overall sume nye xde la MAHAL sangat pun, kire sangat affordable ok! kalau nak di compare dengan IKEA, rase nye kat sini lagi murah...

ingat kan imported punye barang2, tapi rupe2 nye buatan malaysia ke...
ish2 memang sangat kreatif and cantik2... sebab color nye sume attractive...
jom nengok......





kat sini jugak ade di jual kitchen cabinet... cantik2 jugak design2 kat sini...
price??? hmmm yang nih nak kate mahal tuh xtau la nak cakap plak kan, tapi lebey kurang aje macam kat kedai2 yang dah establish kat luar2 tuh...




ade jugak barang2 untuk deko2 rumah...
harge memang affordable + creative design...
tapi empire gallery dah kne tutup sbulan la plak lepas insiden meletops hari tu...
hmmm counting days lerrrr camni....



2 comments:

Lieya said...

Iskk mesti bestkan... Nak cari jugaklah kat JB ni kot2 kalau ado... ehehehe boleh borong same..

ieza said...

hi lieya =)
x sure plak kat JB ade ke x, kalo made in m'sia konpem nanti ade la tuh, saye pun first time dengar pasal Aino living nih, trus jatuh cintan kekeke =P