Monday, October 17, 2011

alhamdulillah - it's now ours :)


alhamdulillah.... setel sume hal2 rumah...
pagi tadi kami ke pejabat lawyer, amik semua document2 rumah..
finally dapat gak kunci rumah...

so dah boleh start berangan2 mat jenin dah nih hahahha...
cik hubby awal2 lagi cakap nanti nak tanam2 rumput and pokok kat tanah yang sekakang kera tuh... xtau la hangat2 taik ayam ke ape cik hubby tuh... jangan jadik hutan semak udahlerrr...

3 comments:

Anonymous said...

bestnye ada umah sendiri...

CaDLyNN said...

congrats arie!
wat housewarming jgn lupe jemput aku ye...ehehehe...
btw..beli umah kat mane? shah alam ke?

ieza said...

hihi alhamdulillah, ala tuh pun rumah biase2 aje.. cukupla kami nak duduk tido jek =)... beli kat shah alam jugak kat seksyen 7, so dekat skit nak pegi keje + dekat ngan rumah mak hihi