Sunday, October 2, 2011

anis & nizam solemnization ~ 30 Oct 2011


selamat ber weekends peeps =)
sabtu ahad adelah hari malas sedunia kan hihi...
konpem tengah duduk melingkar jek kat umah lagi2 ujan plak hari nih...
same goes with me la kekeke...

ok nak sambung story mory pasal wedding my bff ~ anis...
to Dora, i setelkan hutang2 cerite pasal wedding anis eh, hope u puas ler tengok gambo banyak2 k =)

anis nikah hari jumaat, so tengahari tu saye dah melepak dengan macik nih kat umah...
tapi die baru nak pakai inai tengah hari tuh haha.. memang last minute betul macik nih tau...

start make up pukul 6 petang... for her nikah, she hired nurin as her MUA... for nurin facebook link is here
sweet jek anis malam tu with her pink attire...



ok kite nengok2 dulu her hantaran.... all the hantaran di gubah oleh man kajang.. sweet2 gitu purple pink fresh flower...



pelamin pulak from caterer yang provide catering for her reception..
tapi name nye lupe la plak ahahaha ~ sindrom ke'TUA'an kan....


anis pakai pink attire for her nikah, baju nikah nih pun man kajang yang buat...
suke part kain kat bawah tuh, gojes kan...


nihla die macik anis nye lepas dah make up...
sweet sangat, tapi tengah nervous before jadik cik puan hihi...


snap jugak gamba her room, simple and sweet ~ white & purple theme...
petals bunge2 atas katil tuh adelah keje saye mnyepah kan bilik penganten hihi...


pengantin lelaki tengah cover nervous kat depan pak imam sambil sengih2....



alhamdulillah, dengan sekali lafaz jek they both are officially husband and wife...
amboiiii tengok pengaten senyum sampai blakang telinge hihi...
really happy for both of you babe!



and lastly turn kami~ dayang2 penganten la plak bergambar =)
cik hubby pun sibuk nak join gak...



memang penat sampai ke malam tapi best sangat...
for anis & atan (name glemer si nizam), selamat pengantin baru.. smoge kekal sampai ke anak cucu.. cepat2 dapat baby kiut2 k (hopefully ikut muke anis la kan hihi)

her reception? to be continued.....~ penat nak type panjang2 sbenanye :P
have a nice weekend peeps :)


No comments: