Wednesday, October 19, 2011

German Trip ~ 9 - 14 Oct 2011



selamat petang peepss....
boring betul bile kene tunggu cik hubby nih....
last2 aku saye sorang2 jela kat opis layan laptop...
nasib baik la boleh bukak blog...
kalau x memang mati kebosanan dah kot....~ sebab tunggu berejam eh, orang lain dah balik melingkar depan tv dah kot ish.....

so disebab kan banyak sangat mase terluang, baik hupdet blog sendiri...
kang nanti balik rumah dah busy x ade mase~ bibik spenuh mase hahaha...

sempat gak belek2 gamba mase kat german last week...
selalu kalau ade pegi trip mane2 mesti cerite panjang berjela...
tapi yang kali nih malas nak cerite banyak just nak tepek gamba yang ade brape keping tu aje...

sebab??? memang x jalan2 sangat pun, amik mane yang sempat aje.....
uwaaaaaa.... moral of the story ~ jangan berangan nak makan angin free2 eh... sile kumpul duit sendiri pegi dengan cik hubby lagi baik hahahahaha!













No comments: