Wednesday, October 12, 2011

what i'm eating here ~ at german =(


baru 4 hari duduk german dah muak sampai nak muntah dengan makanan yang ade kat sini...
dahla tibe2 plak demam panas + sakit kepala + batuk2 + selsema + cirit birit lagi la memang asik muntah2 jek lepas makan...

mase seminar memang makan kat banquet jela...tapi off course la kene makan yang vegeterian jek kan...terliur tengok mat salleh kat sebelah makan beef steak...aihhhh
makan 3 4 sudu terus muak...dari muntah baik daku stop aje makan...
memang x boleh blah langsung....
terus rindu dengan nasi goreng kampung uwaaaaaaaa ~ mengade2 kan??? haihhhhh


pastu bile dinner jek kami pegi carik halal food...so kalau halal tuh off course la kedai pak arab yang jual kebab....masuk hari ke-4 terus aku muak dah makan kebab hari2....
sumpah xmo carik kebab dah smpai 8 bulan! hihi

tapi yang best roti2 & pastry2 kat sini murah gile...
memang borong sakan la kan...tapi masuk hari ke-4 terus x tau nak beli ape dah....



so bile dah xtau nak makan ape, last solution is mc'd la...makan fish fillet ajek...
yang nih pun separuh aje dapat habis kan.... terus rase muak nak muntah....
haihhhh betul2 menghitung hari balik ke malaysia nih uwaaaaaa =(


No comments: