Monday, October 24, 2011

yeayyyy poskad dari jauhhhhh sudah sampai

semalam dapat poskad, jauhhhhh tuh dari german...
sape hantar?? diri sendiri la hantar hahahahaha...
x kan la ade peminat mat salleh plak nak anta kan...

mase kat german aritu, sempat la beli poskad sekeping + stamp pastu pos kan ke rumah...
memang dah jadi tabiat kalau travel kemane2 aje even dalam malaysia pun saye akan cari poskad + stamp and pos kan ke rumah...

yela boleh di jadi kan kenang - kenangan tau, contoh nye poskad mase tengah honeymoon ke, mase tengah travel dengan kawan2 ke, tengah ber holiday dengan family ke or kene pergi out station ke... so bile tengok balik poskda tuh konpem ingat balik tempat yang kite pegi tuh...

best kan berangan2??? ehehehehehe.... selamat MENCUBA!


2 comments:

Nur_cahayamataku said...

wah iza...begus juga idea ko ni..
nanti in future, bila belek2 balik poskad tu..mesti teringat2 kenangan manis..he he

ieza said...

hihi tuhla nani, sronok tau bile belek2 balik poskad tuh sambil brangan hahaha...try ler =)