Tuesday, November 29, 2011

Azam baru ~ mari belajar masakan thai




Semalam kami singgah sacc mall shah alam....
Tjumpe plak mph sale kat tengah2 lobby mall....
So belek2 la buku ape yang tengah sale....
Pastu jumpe buku masakan thai nih....
Memang pebret cik hubby kalo makanan2 thai nih....
So harusla kene beli kan....dah cik hubby pun beria la sruh beli....

Bile belek2, memang best pun buku nih...memang pure makanan from thai, just die translete kan ke bahasa melayu aje....
So another book to 'khatam' la pasni huuuuuu...
Smoge azam tahun baru nih untuk aku jadik lebih rajin memasak nih menjadik la hahahahaha~ azam ntah tahun ke berape ntah tapi still camtuh heeeeee



Okla peeps, selamat berkerja!

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

CaDLyNN said...

ehem...cube share resepi tu kt sini...boleh aku pon try jugak nnti..haha

ieza said...

ehemmmm kalau resipi aku tuh berjaye + sedap la baru aku hupdet..hahahha tu pun kalau ade mood rajin ke dapo kekekeke

ieza said...

ehemmmm kalau resipi aku tuh berjaye + sedap la baru aku hupdet..hahahha tu pun kalau ade mood rajin ke dapo kekekeke