Saturday, November 5, 2011

bankrup mode di pagi raye.....





-- bankrup mode till the next pay ---
sbenanye dah lame mengidam bkenan sangat dengan si putih nih (bukan name sebenar)..
asik duk terbayang aje...orang2 kat sekeliling pun dah ramai yang pakai...macam seronok jek nengok..
tapi disebabkan hargenye, kene la aku pikir gak 18 juta kali...nak beli ke tak ish...
tapi bile makin lame aku nengok makin tergugat plak iman...
lagi2 bile teringat asik kne pikul laptop yang berat tuh + nak online kat henpon punyela sakit ati sebab screen henpon kecik bebenor...aihhh sakit mate betul kalo online kat henpon...

bile dah dapat si putih terus aku senyum sampai ke telinge... macam baru lepas dating ngan boyfriend baru hahaha...
tapi serius memang berbaloi2... patutla asik penuh aje kedai machines tuh..
ape2 pun lepas nih no more shopping untill next pay ok, adeiii padan muke untuk diri sendirik!

eh sebelum terlupe, selamat hari raye aidil adha untuk semua warga blogger....
tahun nih beraye kat shah alam jek, so feel raye memang x ade.... lagi2 bile dah dapat boipren baru
nih (cik putih) ahahahhaa... sorri cik hubby but u still no 1 hihi....



1 comment:

CaDLyNN said...

wah...ade bf baru..hihi..makin rajen ko update blog la ye :p