Monday, November 28, 2011

First time tengok kereta kebal depan mate :)





Wekend lepas kami ke perak, menghantar rombongan kawen anak sdare cik hubby....mase on d way ke perak tuh, terserempak dengan abang2 askar naik kete kebal kat highway.... Ape lagi memang jadi jakun la kan sebab xpernah tengok yang real....hihi pape pun terime kasih abang2 askar sebab berkorban menjage negara kite nih demi keselamatan kite semua.... Ish macam poyo skema plak ayat aku nih hahahaha......


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

CaDLyNN said...

wah2....from iPad tu..pasni rajin arr arie update blog...hihih..

ieza said...

Huhu nanti nak kene brebut plak ngan laki aku yang sibuk asik nak main game ajee hihi