Monday, November 7, 2011

up up in the sky with hubby @ Awana Genting


konpem ramai yang dah start keje arini...
tapi company saye sangat baik hati kasik saye cuti sampai rabu...
punyela lame sampai tak tau nak buat ape...
last2 kami ke genting aje as requested by cik hubby.. dekat jek pun so xade la penat sangat nak travel..

lame dah x naik genting nih.. last naik genting pun tahun 2006 kot..
so hopefully we gonna have a really fun time in here even 2 hari jek...
will update later.. super duper basi honeymoon time mode kekkeke
have a nice day peeps :)


3 comments:

|cerita-gadis-ini| said...

asyik honeymoon je...nak anak buah jugakkk..hehehehhee

CaDLyNN said...

amboi2..lamenye cuti..jeles! :)

ieza said...

nana- hahaha lepas kawen honeymoon forever ler...insyaAllah nanti kalau ade rezeki, ko doa2 kan ler aku cpt2 dpt baby hihi...
mazlyn- tuhla pasal memang kalo time raye die bagi cuti lame sampai xtau nak buat ape hahaha