Sunday, December 18, 2011

Bershopping at wakaf che yeh and pasar siti khadijah kelantan...

Ok sambung pulak pasal aktiviti shopping2 di kelantan.... Saye x shopping sangat pun...teman kan kaki2 shopping bershopping aje...
Mule2 kami ke wakaf che yeh...kire macam uptown kat kelatan la nih kot sebab kat sini memang happening waktu malam...punyela banyak gerai2 time malam..even pukul 12 malam pun still x tutup2 lagi....

Kat sini macam2 ade dijual...tapi yang heaven rase nye orang perempuan la kot sebab punyela banyak baju2 perempuan kat sini...kain batik, tudung, blouse, telekung, alat2 memasak and banyak lagi la..... Banyak jugak yang cantik2 + harge pun murah2...tapi make sure tawar menawar ok....











Saye just grab tudung and telekung untuk mak aje....memang murah and berbaloi2.....

Then pagi esok nye tu kami ke pasar siti khadijah....memang kalau ke kelantan wajib la singgah ke sini...memang pemes ok....
Macam2 ade di jual kat sini dari makanan,pakaian,alat memasak and banyak lagi la....








Tengokla tuh kat sini punyela banyak tudung2 diorang jual...cakap aje kaler ape nanti diorang carik kan.....





Untuk mak saye ok x? Hehe dapat mura tau...


Pastu lastly jangan lupe beli makanan tradisi kelantan untuk ole2 di bawa balik kerumah......



Nih anak buah saye yang tengah boring tunggu kami bershopping hehe...


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Farzana Asna said...

Tetttttttttttttttttt , it's me ! ME ! Yee mmg boring tgk mknan tu :p

ieza said...

Haha ciannnnnnn