Tuesday, December 20, 2011

cari idea 'white theme' untuk rumah kat ikea...



saye memang suke sangat warna PUTIH!
so asal nampak jek furniture putih terus rase berkenan...
tapi x ade la semua nya nak kene putih kan, warna yang cerah2 pun ok aje..
penat la pulak nak menyental nanti kalau dah kotor hu....

so last week jalan2 ngan cik hubby kat ikea...nak survey2 tengok2 furniture..
mane la tau kot2 ade yang berkenan di hati.. pastu boleh la amik idea sikit2 macam mane nak decorate rumah...

jom kite tengok...









and lastly wajib la ade aktiviti makan kan.....
memang gemokssss hihi =)

No comments: