Tuesday, December 20, 2011

Dinner at Butcher & Steak Parlour Putra Heights


nak story pasal 1 kedai makan best kat putra heights...
x jauh pun dari rumah kami... ade member dah makan kat sane and die kate sedap..
so harus la try rase....

yang best kat sini adalah steak and burger... memang pemes + sedap..
ade variety dishes kat sini, they have beef, lamb & fish.
and kat sini jugak ade jual daging fresh...
so kalau terlebih rajin nak masak sendiri, boleh beli fresh from them too..
tengokla ikan salmon die, fresh kan.....

malam tu cik hubby order beef skewer and saye plak order mushroom soup (diet la kunon) ahahahaha kalau makan time siang memang saye blasah lamb dah kot.....
memang dua2 dish nih sedap! siyes licin pinggan kitorang...


memang sedap + berbaloi2 la makan kat sini...
so next visit nak try pulak ikan salmon + lamb steak...
macam menarik jugak....

and malam tu kami beli ikan salmon sikit.. cik hubby teringin nak makan...
adeiiii x pasal2 kene pulak survey camne nak masak ikan salmon kan....


4 comments:

DORAWANTAN said...

oooh... i've always wanted to buy salmon...

masak lah fettucinni / spaghetti salmon... its actually carbonara and sprinkle it with grilled / stir-fried salmon... SEDAAAAP

CaDLyNN said...

what? mushroom soup je? mane cukup...haha

ieza said...

Dora - bagi la resipi nanti bole i try plak....
Mazlyn - aku dah smakin gemoks so wajib diet ok haha

MR Foods Butcher and Grill said...

thanks for promoting and do come again.. :)