Wednesday, December 7, 2011

Family day proton 2011

Wekend lepas kami ke family day proton di sunway lagoon....
Ajak cik hubby pegi family day tapi die memang malas nak join...sebabnye konpem ramai gile umat manusia kat situ....mane x nye 32 ribu orang serentak yang datang....memang macam sardin la kan......

Jom review jap deluxe room kat sunway resort nih.... Price bilik punyela mahal~bagi aku memang agak mahal la sbab almost rm500 per night even dah diskaun dapat corporate rate pun....ish mahal bebenor la kalo gaji aku 30 ribu xpe la kan, ingat tokey balak banyak duit ke ishh.....
Tapi bilik die memang okla gak and yang best dapat room yang betul2 mengadap sunway lagoon.... Depatla nengok umat manusia yang beramai2 bermandi mande kat sunway lagoon tuh....







Tengokkk...ramai gile kan orang? Tuh baru sikit tuh...belum tengok lagi kat area main stage...memang kami pegi family day tu sampai abis lucky draw session jek...pastu kami cabut keluar....memang x sanggup nak redah umat manusia yang ramai gile tuh....



End up kami melepak aje la kat sunway pyramid sambil nengok movie Puss in the Boot....memang best and kelakar....so wajib nengok movie nih k....




Posted using BlogPress from my iPad

Location:Sunway lagoon

No comments: