Friday, December 23, 2011

shopping wallpaper rumah

baru je beli tadi.... sebab ade lagi 6 jam sale time...
lepas nih harga die kembali seperti asal, which bagi saye mahal...
so sementara tengah murah nih baik terus grab kan...

sebenarnye x masuk dalam list barang2 yang patut di beli pun...
tapi lepas dah kena iklan ngan membe opis, terus rase macam nak beli...
yela sebab die tengah diskaun...

so plan dengan cik hubby ingat nak pasang as feature wall kat bilik tido kami or ruang tamu kot...
belum decide lagi tapi x ape nanti pandai2 la cik hubby...
next week plan nak gi tengok2 kedai die plak nak survey2 design....

so sape2 ade rase macam nak beli, bole la ke website dealmate sementara tengah sale.....
http://www.dealmates.com.my/deals/December-KoreaWallpaper-RM260


No comments: