Friday, December 23, 2011

Survey2 idea living hall/ruang tamu ~ sesi berangannnn.......


hari nih first day masuk keje since dari last week bercuti2....
normal kalo first day malas2 lagi kan hehe...
post nih dah lame terperam dalam draft sebenarnye tapi x publish2 pun...
mase tuh tengah cari idea untuk ruang tamu rumah...

saye survey2 ruang tamu ala2 white/soft pastel theme...
nanti boleh la nampak luas sikit ruang tamu kami yang kecik cenonet tuh...
saye pun memang suke warne putih, nampak sweet and simple + comfortable gitu...
tapi nak buat sebijik2 design macam dalam internet memang x dapat la kan sebab space ruang tamu kami yang limited + budget constraint..

so terpakse la survey2 sambil berangan2 mat jenin aje hehe...
jom kite nengok idea2 diorang...
* image source from Google




bile nak terpijak duit sejuta tepi jalan nih huuuu (T-T)


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

CaDLyNN said...

aku pon rase nk berangan nak hias rumah aku jugak pas tengok entry kau ni...tapi apekan daya..rumah aku tu aku sewakan...kuikuikui

ieza said...

Haha aku bole brangan aje sbb bajet ciput haha...