Sunday, January 8, 2012

Dinner at Butcher & Steak Parlour Putra Heights ~ again!


semalam kami ke kedai nih untuk kali kedua...kalau first time makan dah sedap memang konpem la datang lagi nak rase yang lain plak...Aritu kami makan beef stew & mushroom soup, ade saye tulis dalam my previous entry....

So this time nak try makan their fish menu plak..kat sini ade 2 type of ikan dalam menu die, salmon & talapia...So we try both of them...they served the fish with teriyaki sauce together with fries & salad...





Dua2 dish pun sedap, simple jek die marinate with black pepper & daun rosemary lepas tu die grill...so bile mkan banyak2 muak la plak..Menu dah sihat tapi ade fries plak..kalo boleh replace fries tu dengan mash potatoes with gravy lagi sedap kot...cewahhhhh komen macam judge masterchef la plak kan haha.....kalo awak tuh chef teror masak xpe la juga kan heeee :P

Maybe kami lagi prefer their beef & lamb + mushroom soup kot.... Tapi memang their customer ramai setiap malam...so memang it's a proof la kot menu2 kat sini sedap.....Next time nak datang lagi & try yang lain plak hehe ~ ayat standard orang malas masak! Hehe :)

-Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

CaDLyNN said...

wuu...berjalan makan je la keje ko ye...komen dah hebat tu! ade gaye nk jadi judge jemputan masterchef.hehehe

ieza said...

ahahaha sebab tuh makin debab skang nih hehe

sha said...

mcm best je ieza... kat jb ni kurang tmpt2 gitu. btw, how much does it cost for that set of meal?

ieza said...

hi sha =)

kalo beef meal range dalam rm25, kalau salmon rm25, talapia rm15...

tapi kat jb banyak tempat nak makan seafood, dahla malam happening.. rindu pulak zaman study kat utm hehe =)