Tuesday, January 3, 2012

Happy birthday my dearie hubby :)





Dearie my virtual diary.....
2 januari 2012 befday cik hubby yang ke 32... Tua dah cik hubby kan hehe....so semalam kami just celebrate his birthday kat rakuzen aje + teangok movie mission impossible kat IMAX sunway pyramid yang baru bukak tu...best la jugak,the biggest movie screen in the world tuh...
Sambut berdua aje tahun nih, nanti later baru celebrate ramai2 skit...

Memang sempoi x ade kek or hadiah pun...next time k, utang dulu hehe :)
Memang pebret cik hubby makan ikan2 nih, so rakuzen is our favourite place to eat japanese foods....



Cik hubby makan bento set shashimi and saye plak makan bento set mee udon....memang kenyang gile tapi berbaloi2....






So semoga Allah panjang kan umur cik hubby+ dimurahkan rezeki+ hidup aman & bahagia hingga ke akhir hayat,aminnnn......
Mmuahhhhh luv u so much bucuk!



- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

CaDLyNN said...

ui..tak reti aku nk mkn mknn2 japanese ni..tekak melayu..wakaka..

happy bday ye encik hubby kepada arie :)

semoga korg bedua bahagia sokmo~!

ieza said...

Hehe aku dlu pun xreti, tapi bile dah try sedap la plak hehe...ko pun kne try gak..rugi wooooo hihi