Thursday, January 12, 2012

Lunch @ Fu-Rin Japanese Restaurant Holiday Inn Glenmarie

want to share pasal this japanese restaurant...
kami memang suke sangat makan japanese food...
so this time try kat Fu-Rin pulak...
located at Holiday Inn hotel Glenmarie

itada kimassss
appetizer makan mushroom dulu...
sedappp!

pastu kami belasah sushi pulak...
memang abis licin.....

then ebi tempura ~ prawn tempura

still tak kenyang lagi ok, yang atas tadi tuh baru appetizer aje...
yang main dish kat bawah nih ~ gindara set (ikan kod)

gile buruk kan perangai makan kami?
macam ade bela jin dalam perut kan haha...
hehe kami bukan makan berdua la, tapi berempat tau, sebab tu order banyak....
so overall memang sedap!
harge? agak mahal sikit nak compare dengan rakuzen...

lastly end up with mix fruit + yam ice cream...
balik terus naik 8 kg kot!

2 comments:

Farah Justme said...

nak tanye, restoran furin ni halal x ek?

ieza said...

Hi farah, sori lmbt reply....
Staff kat sane ramai melayu muslim, so boleh mintak die advice mane yang ade sake ke x, so before order tanye duly mane yang halal di makan... So far hari tu ok aje :)