Wednesday, February 1, 2012

Buffet Lunch @ Pullman Hotel Putrajaya

lagi entry pasal makan....
dah tengahari kan, so perut pun tengah lapo...
dapat tengok gamba pun jadila...

hari tu kami saje2 jela try lunch kat putrajaya pulak...
yela sane kan view nye cantik + banggunan pun cantik2...
so kami decide to have our lunch kat Pullman Hotel Putrajaya...

memang macam kat tempat lain jek rase..
sebab tak tau konsep hotel nih ape..
campur2, moden pun ade zaman melayu dulu2 pun ade...

ok then kami ke The Deli, betul2 mengadap Putrajaya Lakeside...
memang view nye cantik, melantak sambil tengok tasik =)

so harusla tengok2 dulu foods2 yang ade kat sini...




so far, choices of buffet foods die tak ade la banyak sangat...
ade western + malay foods + indian/arabian foods + chineese food..
tapi sikit2 aje..so choices tak banyak sangat pun....


so my first dish off course la pasta + pizza + mushroom
second dish amik noodle soup, tapi lupe snap picture..

then bile dah kenyang, harusla terus ke dessert kan...
tadaaa Epal goreng....
mule2 pelik gak, ingatkan nenas...
first time makan, and the taste not bad la jugak...


and lastly ~ ice cream...

so far the foods is ok jela kot...
nothing yang extra special sangat + not so many choices...
maybe berpatutan la dengan price buffet nye RM59 per pax...
but it worth it la with the nice and peaceful view of the Putrajaya Lakeside...

ok perut dah start bunyik2 lagu ghazal untuk rabiyah...
memang lapar tahap gaban dah nih...
happy luncheon peeps =)

3 comments:

CaDLyNN said...

aku penah p sane..tp bukan p makan la...cantik gakla view die..

ratna said...

Food kat pullman ni mmg trbaik...ingat lg sampai skrg kek coklat dia yang sedap giler.

ieza said...

Mazlin - best kan...cantik view dieeee, tapi jauhhhh nak pegi slalu hihi...
Kak ratna - hi kak ratna :) aah agreed! Kek coklat die memang sdap! Saye amik 2 kali haha