Tuesday, February 28, 2012

dinner at ikan bakar bubu seksyen 7 shah alam


want to story mory pasal makannnnnn ehehehe...
sejak kami pindah kat seksyen 7 shah alam nih, memang rajin betul la makan kat kedai hahahha sebabnye punyela banyak kedai2 makan kat sini... seronok betul kan, senang keje bini hahahaha

ok this time mak busu saye nak belanje makan... alhamdulillah murah rezeki =)
so we having our dinner kat Ikan Bakar Bubu seksyen 7 shah alam...

jom nengok ape yang kami makan....

firstly kami order ikan bakar ~ ikan pari RM9 + siakap x ingat harge..
so far boleh la jugak rase ikan bakar nye... tapi lagi sedap kat umbai melaka kot...
memang tak boleh lawan la



then kami order sup bebola bubu ~ x sedap sangat sebab rase rempah yang amat..
pucuk ubi masak lemak~ biase aje


dessert pulak kami order banana fritters ~ manissssss yang amat yawww...


so overall makanan kat sini boleh tahan aje la average aje...
tapi kalau nak cari ikan bakar sedap memang kene pegi umbai =P
ok tata...

3 comments:

Eyriqazz said...

me pun rasa average juga..semalam terjah sini buka puasa, serius rasa kena ketuk

http://www.eyriqazz.com/2012/07/berbuka-puasa-di-restoran-ikan-bakar.html

ieza said...

hi eyriqazz, agreed with u! memang average jek menu kat sane.. harge pun xdela murah sangat

Anonymous said...

sangat sakit hati layanan pelayan kedai ni..harga pon mahal,mknn biasa saje..tunggu lama...so memang aku tak akan pergi lagi...makan kat putera ayu padang jawa sangat puas hati..