Wednesday, February 1, 2012

Lunch at Butcher & Steak Parlour Putra Heights


lagi entry pasal makan =)
asik makan kat kedai yang same aje....
sebab dekat dengan opis...
so this time kami try lunch pulak kat sane...

diorang ade set lunch...
lagi murah dari price biase...
jom tengok ape kitorg makan...



1) beef burger...
daging burger die memang tebal, kenyang terus...


2) Beef sausage
yang nih membe saye yang makan, tapi tengok die macam x kenyang aje hehe...

3) Fish and Chip
yang nih saye yang order, ok jela boleh tahan... harge RM13 complete dengan drinks..


so total untuk 4 orang makan lunch is RM59.00 + ade 1 slice cake chocolate as a dessert..
kire average sorang RM15 aje...
berbaloi kan....



2 comments:

CaDLyNN said...

weh..entry kau mmg boleh bikin perut aku nanyi lagu gazal ok..lapar!

murahla..bolehla eden torai pasni :p

ieza said...

memang murah berbaloi2 lerr kalo nak melantak hehe