Friday, February 3, 2012

Rindu bile tengok gamba lame.....

Hari nih duduk melepak jek kat rumah sebab ade orang datang mengecat rumah...
Dah tak tau nak buat ape so belek2 la gamba2 lame kat fb.....

Rinduuuuuuuu sangat time kat u.k nih.....
P/S Sorry entry nih banyak sangat gamba huuuu sebab saye winduuuuuuuu (T-T)


First picture mase kami kat klia...belakang tu cik hubby...tapi mase nih tak terpikir pun bile balik malaysia kat belakang tu la is my hubby hehe....



Posing kat depan rumah kami...Kami duduk kat queens hill norwich. Dekat sikit dengan tempat keje kami @ lotus engineering




Mase nih first time main snow...sebab tu terlompat2 macam budak darjah 3 :p



Cute x snow man kitorang? Hahaha



Cik hubby with awek kesayangan die yang no 2 ~ jeles tau even saye no 1 huuhhh



Jalan2 time....on the way to wales + paris







Niceeeeee, cantik gile view from this eiffel tower paris....
Tapi sumpah sejuk yang amat sebab baru nak snow...




Heeee mase nih malu2 lagi ngan cik hubby~ menyampah!
ok abis dah sesi verangannnnn..... daaaa ;)


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:United kingdom + wales + paris

4 comments:

Bonda Adam said...

Ahaha rasa cam kelako tgk gamba izah baru nk kuch kuch ho ta hai dgn izzue..

ieza said...

ehekssss geli tau malu2 kucing kitorg ahahahaha

Reen Tart Nenas said...

best kot paris!


*erk byk noooo komen pasal blog nie best sbb byk gambo :)

ieza said...

Hihi best kannnn paris! Hihi thanks reen sebab sudi bace blog saye yg byk mrepek2 nih huhu