Saturday, March 24, 2012

house project - living hall project


deco2 timeee!

hari tu kami ade beli 2 shelf putih at ikea..
mule2 plan nye nak buat macam gamba kat bawah nih..
tapi di sebabkan space didnding kat rumah kami panjang sikit so kami kene adjust shelf tu sikit..
kire nanti tak la nampak kosong sangat...

nampak macam senang aje nak pasang... tapi susah gak nak balance kan die...
nasib baik ade gamba bulat2 dekat wall paper dinding..so drill dinding pun senang sikit, just ikut center bulat2 wall paper aje hahaha...


tadaaaaaa, siap dah...
lepas nih nak shopping frame2 kiut kat ikea pulak so that boleh penuh kan area shelf2 yang kosong tuh....



2 comments:

Mrs Linda said...

eh cantiknye pic last tu. dah mcm kat ikea dah ai tgk. hehe

ieza said...

hi mrs Linda ...
hihi sebab memang copy paste kat ikea aje hihi =)