Sunday, March 11, 2012

Still at ranau sabah....


Masih lagi bersiaran dari sabah bah....
Macam tak nak balik la pulaks eheks...

Want to share 2 pictures semalam kat ranau...
Ingat kat oversea aje best?
Cuti2 malaysia pun jugak tau! Hihi banyak rupenye yang best ade kat malaysia...

1) desa cattle farm kundasang sabah...
Dah Macam kat oversea ok...sejuk yang amat..kabus2 keliling + view mt. Kinabalu yang clear + lembu2 yang sebijik macam keadaan kat dairy farm new zealand.... Sejuk tapi best sangat view sangat2 la cantik...




2) sungai moroli,kg luanti baru, ranau
Ade fish spa kat sungai tapi yang best nye sebab ikan2 fish spa tu adalah ikan kelah yang besar2 size nye...suspennn ok! Memang besar2 macam size ikan kat yang di buat lauk tuh hahahaha....





Will share more later~ malasssssss hihi...
Bye peeepssss :)

- Posted using BlogPress from my iPad2

Location:Kg. Lohan, ranau sabah

5 comments:

CaDLyNN said...

arie : tu mmg model fulltime ko erk..hihihihi...untungla ade model...wakakakaka :)

|cerita-gadis-ini| said...

alahai...kat sabah ke?aku br balik dr sana...jumaat lepas pergi samapi ahad je la.....

ieza said...

Mazlyn- ahahahaha mmg model full time aku yg xbebayar hahahaha....nasibla kan hihi

Nana- la yeke? Honeymoon eh hihi...aku dari hari kamis sampai selasa kat sane, mlm semalam baru balik sini... Sabah best! Hihi

Wani Jalil said...

wah!!..penah sampai gak..farm tu best kan..sejuk je!!!...

ieza said...

wani uuu jumpe blog i??? maluuuuuu lariiiiiiiiii hihi..... aah tapi memang best kan cantik sangat!