Saturday, March 24, 2012

trio birthday celebrations at Umbai malacca


ok ini entry terperam..
tapi nak kene masuk kan dalam my virtual diary jugak sebab my 28 befday celebration...
last 2 weeks aritu, kami balik ke kampung... nak celebrate befday mak with all my big families..
family mak uda + mak busu + macik ijah + pak ngah pun join this makan2 event...

malam nih nak celebrate befday saye + befday mak + befday my cousin~ ashraf sekali..
kami celebrate kat restoran nakhoda umbai...

datang2 aje kami pilih ikan2, sotong and udang untuk makan2...
total up semua yang ade malam tuh adalah dalam 32 orang...ramai kan?

yang nih half of my cousins + sisters yang ade malam tuh...

sesi potong cakes... eheksss malu la plak dah tua2 bangke nih kene potong cake.. nasib baik share 3 orang hihi...


makan time! ok semua dah tak heran camera sebab masing2 lapar...

habis licin semua pinggan ok... time nih sume dah bersandar sebab masing2 dah kekenyangan...

hihi muke hepi dapat adiah from aunties

nila die my 3 beloved aunties + my mom...

before balik snap gamba family dulu...
see, big family kan? hehehe...


No comments: