Saturday, March 3, 2012

Trip to Langkawi ~ last day

pagi terakhir kat langkawi.... sekejap aje dah 4 hari rupenye...
disebab kan flight kami pukul 6pm, so sempat la lepas check out hotel kami berjalan2 dulu sambil last minute shopping ehekss

ok kami survey2 la periuk2 pinggan mangkuk, sebab memang murah2 pun kat sini..
just saye tak berapa minat sangat barang2 dapur nih...
tapi impress dengan periuk vintage nih, memang usefull kan..siap boleh tutup lagi tau..
hargenye RM98.00, tapi saye tak beli pun sebab tak minat...


survey2 lagi yang lain2...saje jek buang mase sambil2 window shopping =)

lepas dah pulang kan kereta sewa, kami lepak kat airport aje... banyak kedai2 kat sini..nak last minute shopping kat sini pun boleh...


bye langkawi! till we meet again next time =)


related entry:
langkawi trip ~ day one
langkawi trip ~ day two
langkawi trip ~ day three

7 comments:

Tishya said...

geram dgn harizah yg tak beli ape2 kitchenware. haha..

ieza said...

Hahaha i memang x reti bab2 barang2 dapur nih, rugi la pulakkkk x beli bile u ngan paghet cite pasal pinggan mangkuk periuk sume ish2...

CaDLyNN said...

ceklat utk aku mane? hehehehe

ieza said...

mazlyn- mai laaaa datang umah!

Lieya said...

Warghhhh bestnyee p langkawi.... kalau tau kirim 2 face kuali tu... hu hu huuuuu best best best

Reen Tart Nenas said...

lama nyer tak pi langkawi. teringin sgt nak pi pasal nak shopping kitchenware tu. membeli sambil bercuti :)

ieza said...

Lieya- hahaha lambat la bagitau, kalau x boleh tapau kan 5 bijik trus hihi...xpe2 sile tunggu air asia sale ok hihi

Reen- hihi kene kumpul duit banyak2 dulu pastu baru best beshopping, jgn sampai licin 1 kedai kitchenware dahla ahahahaha